Att driva ett jordbruk och samtidigt hinna med att städa sitt hem

När man driver ett jordbruk är det väldigt förståeligt om man inte har tid nog för att hålla det rent och fräsch hemma. Att det ligger lite dammtussar här och var är inte så värst farligt, det är ingen som har dött av det, i alla inte om man inte är dammallergiker.

Det finns helt enkelt två olika alternativ. Antingen bestämmer man sig för att det inte är så värst farligt med lite damm och låter det ligga kvar till dess man har tid för att städa undan det. Eller så anlitar man en städfirma. Det förstnämnda är nog det mest vanliga men det blir faktiskt allt vanligare även för privatpersoner att anlita assistans från städfirmor för städhjälp. Så kan man själv välja huruvida man önskar få kontinuerlig hjälp utifrån ett fast schema eller om man föredrar att kontakta dem enskilt varje gång man tycker att det har blivit lite för smutsigt och man vill få hjälp med att städa.

Jag lägger mig själv i kategorin som har anlitat en städfirma från Nyköping, Anastasya Lokalservice AB, men som gör det lite då och då. Ibland hinner jag med att städa, ibland bryr jag mig inte och ibland ska vi få gäster och då tar jag städhjälp för att få det ordentligt rent. För det finns väldigt många olika varianter som fungerar olika bra. Det beror väldigt mycket på vad man faktiskt är ute efter och vad man tycker verkar mest intressant.